“Pukul 3.45 Pagi Tersedar Dari Mimpi, Mengucap Panjang Aku Mimpi Isteri Kena Lnggar” – Fazren Rafi

Seorang pelakon lelaki tanah air hari ini berkongsi mimpi yang dialami beliau. Pelakon tersebut yang dikenali sebagai FazrenRafi berkata apa yang dialaminya itu seperti betul betul betul terjadi.

Apa yang tercoret dalam mimpi tersebut antaranya, anak anak yang ingin mengikutnya ke tempat kerja. Kebiasannya ada ibu mereka tinggal bersama dan uruskan mereka. Namun dalam mimpi tersebut, dia pula yang ambil alih tempat isterinya itu.

Disamping itu dia turut meluahkan yang andainya itu benar benar terjadi, dia tidak kuat untuk hadapi realiti tersebut.

Berikut apa yang dicoretkan Faz di laman Instagram miliknya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FAZREEN RAFI (@fazrenrafi) on

Kena lnggar dari belakang…

Tersedar dari mimpi 3.45 pagi mengucap panjang faz. faz mimpi isteri faz m4ti acc1dent kena l4nggar dari belakang lepas tue bermula perjalanan hidup tanpa isteri faz. Anak anak tanya mommy mana, kena uruskan anak sendiri, anak mintak makan sebab lapar, faz nak pergi kerja anak anak nak ikut sebab takde mommy.

Faz sediakan semua baju sendiri nak pergi shooting, pergi memancing kolam sedih sebab isteri faz takde temankan Faz. Faz pergi lepak, kawan kawan ucap takziahh siap bagi duit. Tak boleh lepak lama teringatkan isteri all da way bawak moto faz menang1s kenapa u pergi dulu.

Duduk sujud doa men4ngis tak dapat terima kenyataan kenapa dia pergi dulu dengan mengejut. Dia punya feel tue rasa real sangatn sangat nie tengah meleleh air mata nie. Terasa dan terkesan sangat dengan mimpi tadi. Ya Allah Aku Meminta, Memohon Dan Merayu Padamu Tolonglah Tarik Ny4waaku Dulu, Aku Takkan Mungkin Kuat Untuk Hidup Tanpa Isteri Ku.. AMIN..

Ini pula reaksi dari pengikutnya berkenaan mimpi yang dialami.

“Mimpi tu tandanya umur isteri panjang. Jangan difikirkan sangat mimpi tu. Mainan tidur je”

“Dia nak pesan suruh hargai isteri tu. Berbunga isteri kalau suami mimpi macam ni”

Apa yang menarik si tuan badan iaitu isteri Faz pun turut meninggalkan komen. Katanya,

“Love u too sayang. Mimpi je tu. InsyaAllah nanti kita pergi sama sama. Doa Allah panjangkan usia. Murahkan rezeki anak anak kita. Semoga Allah panggil kita bila tanggungjawab kita dah sempurna dekat sini.”

Apa pula komen korang? Jangan lupa klik like dan share serta follow page bagi lebih cerita menarik viral dan semasa di hujung jari anda semua ye.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *